Renovering af landbrugsejendom

Gl. landbrugsejendom stod over for en større renovering

Ejendommens ejere havde et ønske om at lave værksted i en gammel kostald der lå i forlængelse med stuehuset. Et af ønskerne der stod højest på ønskelisten var montering af en industri port i en af ejendommens gavle samt lukning af to gavlvinduer. Facaden skulle pudses med hvid fiber fils, hvilket krævede facadefræsning således at alt gammel kalk blev fjernet inden facaden kunne få fils.

Højden på porten var en afgørende faktor eftersom store maskiner skulle have mulighed for at komme ind i værkstedet. I gavlen var der en lue der i gammel tid blev brugt til at få kornsække op på loftet. Derved var max højden på forhånd givet.

På billedet ses det færdige resultat af gavlen hvor den store frihøjde er udnyttet. Facaden er pudset med Weber fiber fils. Hele bygningen fremstår nu lys, frisk og ikke mindst med et minimum af vedligeholdelse fremadrettet.

Kontakt os for nærmere information og rådgivning når du går med tanker om renovering af dine staldbygninger. Det behøver ikke at koste en "bondegård" at få en lækker og flot gavlfacade.